реклама

реклама

У Черкаській області перевиконано план доходів від оренди держмайна.

Як повідомила начальник регіонального відділення Фонду державного майна України в Черкаській області Наталія Горбенко, станом на 28 грудня 2011 року з початку року надходження від оренди державного майна в Черкаській області до Державного бюджету склали 13,3 млн. грн., що становить 102 % річного завдання.

Регіональне відділення виступає орендодавцем за 624 договорами оренди державного майна, із них 115 договорів укладено упродовж 2011 року, повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

– Довготривала оренда державного майна – це впевненість добросовісного орендаря у завтрашньому дні, оскільки орендна плата – стабільна і не підвищується через примхи власника, – розповіла начальник регіонального відділення Фонду державного майна України в Черкаській області Наталія Горбенко. – Окрім того, якщо в орендаря виникне необхідність розірвати договір, то процес буде планомірним. До того ж, державним підприємствам вигідно здавати свої об’єкти в оренду. Навіть при незначній орендній платі компенсація вартості утримання майна дозволяє покращити фінансовий стан підприємства.

Додаткову інформацію стосовно об’єктів державного майна можна отримати безпосередньо в регіональному відділенні за адресою: м. Черкаси, бульв. Шевченка, 185, кімн. 445, 501, телефони: 37-26-61; 37-30-01.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100