реклама

реклама

Досудове розслідування щодо фігурантів «бурштинової справи», народних депутатів Борислава Розенблата та Максима Полякова (останній – з Умані, – ред.) скоро буде завершено. Про це в коментарі телеканалу «112 Україна» заявив голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, повідомляє УНІАН.

3_main_ukr «Підготовлені уточнені підозри, вони будуть ознайомлені, стадія – вже починаємо завершувати слідство, думаю, що найближчим часом буде оголошено про завершення досудового розслідування та матеріали будуть надані обом депутатам для ознайомлення», – заявив він.

Як повідомлялося, 19 червня детективи НАБУ затримали 7 осіб, причетних до вимагання та одержання коштів за сприяння іноземній компанії у видобутку бурштину. За версією слідства, злочин вчинено за участі народних депутатів, встановлена ймовірна причетність Борислава Розенблата (виключений із фракції БПП) та Максима Полякова («Народний фронт»). 11 липня Верховна Рада надала згоду на притягнення цих депутатів до кримінальної відповідальності, проте відмовила у наданні згоди на їх затримання та арешт.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100