реклама

реклама

Напередодні нового року на засіданні XII позачергової сесії Канівської районної ради VI скликання депутати прийняли районний бюджет на 2012 рік та надали дозвіл приватизувати квартиру голові Канівської РДА Олексію Гиці.

Як інформує «Дніпрова зірка», сесія райради відбулася 30 грудня. Цього дня на засідання сесії приїхав депутат Черкаської обласної ради Володимир Багрійчук. Також були присутні депутати районної ради, керівники правоохоронних органів, начальники управлінь та служб Канівської РДА, сільські голови, представники громадських організацій.

Спершу депутати розглянули проект рішення «Про районний бюджет на 2012 рік» і прийняли його.

Опісля депутати розглянули питання щодо погодження приватизації службової квартири, яку надали голові Канівської РДА Олексію Гиці. З проектом рішення присутніх ознайомив начальник відділу юридичного забезпечення та роботи із зверненнями громадян апарату Канівської райдержадміністрації В.Дудник. Також слово взяли перший заступник голови Канівської РДА Г.Москаленко, сільський голова Григорівки В.Осауленко, депутати райради Л.Грищенко, М.Фесенко, Л. Обіход. За результатами поіменного голосування (35 - за, 3 - проти, 2 - утрималися) було прийнято рішення надати дозвіл голові Канівської РДА О.Гиці приватизувати квартиру.

Також на сесії було прийнято проект рішення про програму соціально-економічного розвитку Канівського району на 2012 рік.

реклама

Коментарі  

 
+8 #6 sh239k25 05.01.2012 11:38
Откуда вы бедняки беретесь???Народ доставайте вилы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Вадим 05.01.2012 11:24
Выходит Гика серьезно подставляет Тулуба, который декларирует о борьбе с своеволием чиновников и проблемами в бюджетном финансировании...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Колега 04.01.2012 22:10
Чудило на букву "М"! Що-що, а хапальний рефлекс працює на відмінно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Катерина 04.01.2012 21:47
Вони самі собі приватизують,ку пують,виділяют в них в руках влада. Вони понижають рейтинг Партії регіонів на території Черкаської області. Вони вигоняють з рядів Партії регіонів тих , хто вклав у розбудову партії свої особисті заощадження. Вони закривають офіси та громадські приймальні Партії регіонів. За день з Маньківської РО Партії регіонів вийшло 30 чоловік , а Герой України Тулуб С.Б. виносить благодарність так як Василь Могильний - голова Маньківської райдержадмініст рації . В це проходить в період формування штабів та округів до виборів у ВРУ . С новим 2012 роком Вас громадяни Черкащини!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Оксана Колісник 04.01.2012 21:43
"Кемська волость? - Забирайте!" - мислення временщиків.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Олег 04.01.2012 21:19
все таки продались... ох і ур**и....
цікаво О. Гиці соромно??? чи в ПР сором"язливих не беруть????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100