реклама

реклама

Черкаське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України у діях Смілянського колгоспного ринку Черкаської облспоживспілки виявило ознаки вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Територіальним відділенням  проведено дослідження ринку комплексних послуг з надання місць для торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами,  надання в оренду торгових приміщень (площ) на ринках в межах м. Сміла.

За результатами дослідження встановлено,  що тарифи на комплексні послуги з надання місць для торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами, надання в оренду торгових приміщень (площ) на ринку, які були встановлені Ринком є економічно необґрунтованими.

У зв’язку з цим, адміністративна колегія територіального відділення надала Ринку обов’язкові для розгляду рекомендації.

На виконання рекомендацій адміністративної колегії обласного територіального відділення Смілянський колгоспний ринок припинив порушення законодавства про захист економічної конкуренції шляхом приведення розрахунків тарифів на комплексні послуги з надання місць для торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, надання в оренду приміщень (площ) на ринку в межах м. Сміла  до економічно обґрунтованого рівня та надав відповідні документальні підтвердження.

Про це повідомили в Антимонопольному комітеті Черкаської області.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Автомобіліст 08.11.2017 11:19
Не зрозуміло тарифи неогрунтовано високі чи низькі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100