реклама
Sucurity Police

реклама

Освітні новації і надалі лишаються пріоритетом обласної влади. Про це сказав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, перебуваючи у Драбові. Тамтешня загальноосвітня школа-гімназія – учасниця проекту «Інноваційні школи Черкащини».

37

Про це «Прочерку» повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Драбівський навчальний заклад днями отримав сучасне обладнання для кабінетів хімії, фізики та біології. Його придбали завдяки співфінансуванню з Державного фонду регіонального розвитку України. Також тут обладнали лінгафонний кабінет у межах іншої обласної програми. Крім того, місцевим коштом встановили мультимедійне обладнання та закули необхідну комп’ютерну техніку.

– У цій школі-гімназії я був навесні, – розповів очільник області Юрій Ткаченко. – Наше першочергове завдання було навести тут лад. Цю школу при минулій владі добудували нашвидкуруч. У спадок нам дістався аварійний дах і ще низка проблем. З обласного бюджету ми спрямували півтора мільйона гривень – на ремонт школи та закупівлю обладнання. Доєдналися також місцеві бюджети. І приємно, що цей заклад взяв участь у проекті «Інноваційні школи Черкащини» та став його учасником. Таких шкіл по області за конкурсом обрано 29. Що важливо – вони не лише у великих містах, а й у містечках, селищах. Тобто ми урівнюємо учнів у праві на якісну освіту. І дивлячись на школярів і вчителів, в яких горять очі на уроках із новаціями, переконуюся, що ми все робимо правильно. Інвестиції в освіту найцінніші.

Як зауважив голова ОДА, нині фахівці напрацьовують зміни до програми «Інноваційні школи Черкащини», готують новий проект на співфінансування із Державного фонду регіонального розвитку на 2018 рік. Він передбачає подальше удосконалення інноваційних шкіл.

1

29

1

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100