реклама

реклама

9 листопада в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності до пожежно-технічної виставки Управління ДСНС у Черкаській області завітали учні 26 школи міста Черкаси.

За традицією екскурсія розпочалася з теоретичної частини. Керівник виставки Тимофій Іванович Андрійчук на прикладах із бойової роботи пожежно-рятувальних підрозділів розповів школярам про основні види надзвичайних ситуацій та подій, а також наголосив на основних причинах їх виникнення. Під час лекції, хлопці та дівчата уважно слухали екскурсовода, відповідали на питання та самі ставили безліч цікавих та часом навіть непростих питань.

Під час другої частини екскурсії відвідувачі ознайомились із експонатами та почули історію виникнення пожежно-рятувальної служби. В залі матеріально-технічного оснащення, дітки побачили спорядження рятувальників та дізнались якими інструментами користуються вони під час ліквідації надзвичайних подій, порятунку людей.

Особливу увагу відвідувачів викликала експозиція присвячена вибухонебезпечним предметам. Роздивляючись муляжі та осколки, діти уважно вислуховували поради як поводитися у випадку виявлення таких боєприпасів.

Школярі, вражені розповідями, зацікавлено уточнювали важливі факти, деталі пригод, а інколи і доповнювали розповіді прикладами з власного життя.

- “Сьогодні я вперше відвідав пожежно-технічну виставку”, - зізнався Андрійко - учень 3-го класу. “Хочу зізнатися, що мені дуже сподобалося, я почув багато цікавої та корисної інформації, якою обов”язково поділюсь зі своїми рідними та друзями” - зазначив школяр.

Про це повідомили в управлінні ДСНС України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100