реклама

реклама

У 2011 році на Черкащині для лікувально-профілактичних закладів первинного та вторинного рівнів надання медичної допомоги розподілено 11 автомобілів на загальну суму 1 млн. 364,14 тис. грн. Всі автомобілі швидкої медичної допомоги області забезпечені терміналами GPS-навігації та мобільним зв`язком оператора «Київстар» з можливістю зв`язку бригад з територіальним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф і відділеннями швидкої медичної допомоги.

Про це з посиланням на начальника Головного управління охорони здоров’я та медицини катастроф Володимира Брожика інформує прес-служба управління.

Протягом минулого року на Черкащині проводилася активна робота щодо розвитку екстреної медичної допомоги. У найбільш віддалених від районних центрів сільських населених пунктах торік додатково було відкрито 7 відділень швидкої медичної допомоги. Всі пункти забезпечені новими санітарними автомобілями. Крім того, в Черкасах відкрито 2 пункти тимчасового базування швидкої медичної допомоги.

З метою вдосконалення екстреної медичної допомоги цьогоріч буде створений координаційний центр роботи ШМД на базі центру екстреної медичної допомоги. Також планується забезпечити бригади ШМД телеметричними кардіологічними комплексами. Буде продовжена робота і щодо забезпечення закладів первинної ланки санітарним автотранспортом.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 sergo 11.01.2012 22:11
11 автомобілів на загальну суму 1 млн. 364,14 тис. грн-это цена авто или только gps-навигаторов?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100