реклама

реклама

Володимир Квач працює будівельником у селищі Чорнобай на Черкащині. Ніколи не був завзятим гравцем "Лото-Забави", тому не відразу зрозумів, що став мільйонером. Про це повідомляє журнал "Ліза".

553854

Чоловік почав грати у лотерею практично з першого тиражу. Квитки купував не щотижня, але зате відразу по 7 штук. Декілька разів навіть вигравав дрібну побутову техніку. Спочатку Володимир дуже хотів виграти мільйон, але потім відпустив цю мрію, оскільки удача довго не йшла до рук.

"Про свій виграш я дізнався не відразу. Сам тираж по телевізору пропустив, а квиток перевірив уже ввечері на сайті. Був стомлений після роботи і тому перевіряв не дуже уважно: пропустив одну цифру і вирішив, що виграв ... 10 гривень. А на точку продажів за своєю "десяткою" взагалі пішов через тиждень. І коли простягнув квиток розповсюджувачу, то почув від нього: "Такі суми ми не видаємо". Я здивувався: "Чому не видаєте?" – "Ви виграли мільйон!" – розповідає щасливчик.

Дружина і доньки теж спочатку відмовлялися вірити. Старша поїхала з батьком до Києва, і коли їх зустрів білий лімузин – зрозуміла, що це не жарт.

Від оператора державних лотерей Володимир отримав подарунок – програму "Два дні з життя мільйонера".

"Нам влаштували розкішну фотосесію, ми з донькою вечеряли в шикарних ресторанах, відвідували спа-салони – відчували себе справжніми мільйонерами. Велике задоволення ми отримали і від зустрічі з ведучими "Лото-Забави". Поспілкувалися в неформальній обстановці, поговорили про життя – було дуже приємно і душевно. А ще організатори виконали мою давню мрію – подарували екскурсію в Межигір'ї. Мені, як будівельнику, було дуже цікаво все там подивитися і оцінити якість робіт", – ділиться враженнями черкащанин.

На виграні гроші сім’я зробила ремонт у квартирі, купила нову машину, з'їздила відпочити на море. У планах Володимира – відкриття свого невеличкого бізнесу.

"Виграш дав мені почуття впевненості, тому я вірю, що все задумане обов'язково здійсниться!" – підсумовує переможець.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Андрей 14.11.2017 11:18
Как только вступил в ряды радикальной партии,сразу же выиграл лимон.Вот,что делают животворящие схемы ляшка.Вступайте как один в ради кала ьную партию олега ляшка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Понад усе 13.11.2017 22:22
Це вже не той мільйон, як був по курсу 8
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100