реклама

реклама

«Місто заполонили нелегальні гральні заклади. Національні Дружини спільно з активістами Національного Корпусу, раніше влаштовували рейди проти різних гральних закладів, тепер на черзі так званий оператор державних лотерей «М.С.Л.», – пише представник Національного Корпусу та Азовського руху.

im_69d703eee4abc83dc0812c494199da9e

Як інформують в організації, неповнолітнім активістом було здійснено контрольну оплату ігрового часу через кассу грального закладу, та зафіксовано це на відео. Цікаво також те, що адміністрація закладу жодним чином не протидіяла неповнолітній особі, натомість – пропонувала каву та попільничку. На місце події представники Національних Дружин викликали поліцію, наддавши усі свідчення та докази, після чого заклад було закрито та опломбовано.

Нагадаємо, що 15 травня 2017 року Президент України своїм указом ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)». У цьому списку, зокрема, під №96 фігурує лотерейний оператор «М.С.Л.» як юридична особа, яка «несе загрозу територіальній цілісності, національним інтересам України, а також сприяє діяльності терористичних організацій на окупованих територіях».

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 Хороша новина 13.11.2017 18:46
Чудово! Сєпарську "М.С.Л." - на мило!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100