реклама

реклама

Уманські оперативники встановили особу крадія мобільного телефону вартістю 17000 гривень. За вчинене крадієві загрожує до трьох років позбавлення волі, повідомляє прес-служба уманської поліції.

iphone-6s-08 До працівників Уманського відділу поліції звернувся 38-річний місцевий житель, власник магазину, який спеціалізується на продажі мобільних телефонів. З повідомлення заявника поліцейським стало відомо, про те, що з прилавку магазина було викрадено мобільний телефон «Iphone 6S», чим потерпілому було завдано матеріального збитку на суму 17000 гривень.

Переглядаючи відео з камер спостереження, уманські оперативники встановили особу злочинця. Ним виявився 25-річний раніше судимий житель міста Умань. На даний час поліцейські встановлюють місце знаходження викраденого майна.

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100