реклама
Sucurity Police

реклама

1510585163_dsc_001 13 листопада голова обласної ради Олександр Вельбівець провів прийом громадян з особистих питань.

Сільські голови населених пунктів, що об’єднуються в Михайлівську територіальну громаду Кам’янського району, в якій відповідно до постанови Центральної виборчої комісії призначено перші вибори на 24 грудня цього року звернулись із проханням розглянути на черговому пленарному засіданні обласної ради питання щодо внесення змін у додаток до рішення обласної ради, яким у 2015 році затверджено Перспективний план формування територій громад Черкаської області, та схвалити відповідне рішення і, таким чином, сприяти новоутвореній громаді розпочати новий бюджетний рік на умовах прямих взаємозв’язків із Державним бюджетом.

Інші громадяни піднімали у своїх заявах питання щодо надання матеріальної допомоги на лікування. Зокрема, це жителі м. Черкаси: інвалід ІІ групи Володимир Ткаченко, який опікується сином – також інвалідом; учасник АТО, інвалід ІІ групи Валерій Мошенський та переселенка із Луганської області Наталія Павлюченко.

Із порушених на особистому прийомі питань усім громадянам надано допомогу та дано роз’яснення відповідно до чинного законодавства, інформують у виконавчому апараті обласної ради

реклама

Коментарі  

 
+7 #2 Коваль 15.11.2017 10:13
Такий стиль написання заголовку нагадує царські часи. Прийшли злидарі з чолобитною до пана і він їх ощасливив...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Сидоров. 15.11.2017 09:03
Надання реальної матеріальної допомоги нужденним, чи направлення у медичні заклади , типа,там вам допоможуть? Тоді це просто слова.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100