реклама

реклама

14 листопада 2017 з небезпечної поїздки додому повернулися військові волонтери, які доставили з Чорнобаївського та Черкаського районів гуманітарну допомогу військовикам московсько-української війни.

Волонетри з військовими біля Новотошівки

Цього разу Павло Собко, чорнобаївський волонтер «Легіону Свободи», здійснив поїздку разом із Лідією Сівак, членкинею волонтерської групи «Схід і Захід єдині», та Григорієм Павленком із громадського об’єднання «Воля» (місто Приморськ, Запорізька область).

Близько 2500 кілометрів за 4 доби волонтери подолали на шляху до  чорнобаївських бійців, які перебувають на позиціях від Маріуполя і до Новотошківки. У кожному пункті, де зупинялись волонтери, військовим було надано гуманітарну допомогу.

«Я давно збирався з’їздити на Донбас із легендарною волонтеркою Лідією Сівак. Однак, попри різні обставити не вдавалося цього зробити, – говорить свободівець Павло Собко. – Незважаючи, на м’яко кажучи, неідеальний стан старенької «газелі», нам вдалось зробити цей рейс, і повернутися додому».

Волонтери розповіли, що до формування вантажу долучилося чимало небайдужих. «Наші земляки допомагають всім, чим тільки можуть, надають консервацію, солодощі, солодку воду теплі речі та інше. Від Лідії Сівак та її помічниць на Схід до чорнобаївських героїв доставлено 2000 вареників та голубців. Серед вантажу також є особливі гостинці6 дитячі малюнки, які приготували школярі Черкаських, Чорнобаївських ЗОШ та садочків» розповідає Павло Собко.

Свободівець повідомляє, що наступна поїздка планується на 20 листопада та закликає всіх небайдужих долучитися до збору гуманітарного вантажу. Для надання допомоги можна зателефонувати за номером: 096-970-70-77.

Прес-служба Черкаської обласної організації  ВО «Свобода»

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Пошливы 15.11.2017 21:02
Интересно, какую помощь фронту оказали ватники с этого сайта, которые всё комментируют и всегда на стороне путлера? Или они сами им финансируются?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100