реклама

реклама

60-річний інспектор Державної екологічної інспекції, перебуваючи в нетверезому стані, нещодавно втрапив у автопригоду на вулиці Смілянській, повідомляє vikka.ua.

Безымянный За словами речниці Управління патрульної поліції Черкас Зої Вовк, водій автомобіля «Шевроле Авео» не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дистанції та скоїв зіткнення з авто «Мітсубіші Лансер», що рухалося попереду.

«Під час спілкування з винуватцем ДТП у нього було виявлено явні ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловіка освідували в обласному наркодиспансері. Тест показав позитивний результат», – зазначила речниця УПП.

На посадовця було складено протоколи за ч.1 ст 130 КУпАП (керування у нетверезому стані та за 124 КУпАП (вчинення ДТП), а також постанову за ч. 1ст. 126, оскільки у водія до всього ще й не було страхового полісу на автівку. Патрульні вилучили у нього посвідчення водія та видали тимчасовий дозвіл.

Сам чиновник у розмові з журналістом vikka.ua визнав свою провину та сказав, що готовий понести покарання згідно із законом. Також додав, що на момент вчинення ДТП перебував у відпустці, що підтверджує і його керівництво.

«На момент ДТП він перебував у відпустці і не виконував функції, пов’язані з державним наглядом – проведення перевірок, рейдів чи службових завдань. Наша позиція така: якщо посадовець винуватий у будь-якому порушенні, він, як і будь-хто інший, має нести відповідальність відповідно до чинного законодавства», – коментує заступник начальника Держекоінспекції у Черкаській області Олександр Позняков.

За його словами, інспектор вийшов на роботу і згідно з наказом проводить рейдові перевірки по боротьбі з браконьєрством у Звенигородському районі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100