реклама

реклама

В Апеляційному суді Черкаської області продожили розгляд апеляції засудженого до 8 років позбавлення волі Іллі Новікова, який вироком Соснівського районного суду м. Черкаси був визнаний винним у побитті біля нічного клубу «Рефлекшн» 29-річного Сергія Бондаренка, який внаслідок отриманих травм згодом помер в лікарні. Трагедія сталася 15 жовтня минулого року, пише «Вичерпно».

20171116_100848-710x434

На сьогоднішньому засіданні колегія суддів допитала судово-медичного експерта Володимира Кандула та переглянула відео побиття потерпілого Сергія Бондаренка обвинуваченим Іллею Новіковим.

За свідченнями судмедексперта, причиною смерті потерпілого стала черепно-мозкова травма, яка є комплексним ушкодженням. Окрім того, на тілі потерпілого було виявлено крововиливи та ссадна. Наявні тілесні ушкодження могли виникнути як від тупого предмету, так і від падіння на землю. Розмежувати, які травми та як саме були отримані, експерт не був готовий.

Нагадаємо, розтин показав, що у загиблого Сергія Бондаренка удари були несумісні з життям: струс мозку, черепно-мозкова травма, крововилив у мозок, вибита щелепа.

Адвокат обвинуваченого заявив, що незадоволений оцінкою експерта та наполягатиме на додатковій експертизі.

На наступному судовому засіданні по цій справі допитають обвинуваченого Іллю Новікова.

Нагадаємо, що 17 липня Іллі Новікову у Соснівському районному суді присудили 8 років позбавлення волі з компенсацією моральної шкоди потерпілим – сім’ї загиблого — у розмірі 80 тисяч гривень кожному. Проте засуджений так і не був затриманий.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100