реклама

реклама

Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області долучилося до роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги. Лише цього місяця фахівець землевпорядної служби області побував на таких виїзних заходах у Леськах, Руській Поляні, Свидівку – селах Черкаського району.

Під час зустрічі громадяни отримали консультації з питань приватизації земельних ділянок, порядку зміни цільового призначення земель, правомірності використання землі сільськогосподарського призначення, передачі земельних ділянок приватної власності сільгосппризначення в оренду товаровиробникам і дізналися про істотні умови договору оренди. Також селянам роз’яснили антирейдерське й земельне законодавства.

Нині, коли почастішали випадки незаконного використання земель, надто актуальною є правова допомога сільгосппідприємцям і селянам – власникам земельних ділянок. Саме тому працівники обласного Держгеокадастру намагаються різними способами доносити до власників і користувачів земель інформацію щодо юридичного захисту та відновлення свого права й убезпечення в подальшому від можливих правопорушень.

Довідково:

За дорученням Міністерства юстиції України від 9 серпня 2017 року Головне територіальне управління юстиції у Черкаській області разом із Регіональним центром із надання безоплатної вторинної правової допомоги розробили й затвердили графік роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги, що  виїжджають у сільську місцевість для консультування населення щодо способів убезпечення від агрорейдерства, захисту земель і врожаю, залучаючи й спеціалістів Держгеокадастру.

Про це інформує прес-служба Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області

 

 

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100