реклама

реклама

Троянди цих сортів уже висадили працівники КП «Дирекція парків». Білі, червоні та помаранчеві квіти наступного року буятимуть у парку «Перемога», сквері за обласною радою та Долині троянд.

За бюджетні кошти придбано 500 саджанців рослин. Озеленення проводиться за сприяння департаменту ЖКК міської ради.

- Крім того, ми висадили ялівець. Зараз не дуже гарна «картинка», але за кілька років, сподіваємося, на клумбах будуть зелено-блакитні "килими", - говорить ландшафтний дизайнер підприємства Наталія Скляренко.

Вічнозелені кущі висадили у сквері ім. Б.Хмельницького біля монумента гетьмана та в парку «Перемога».

- Серед великих проектів підприємства – облаштування власної теплиці, - розповідає директор КП "Дирекція парків" Володимир Стойко. – Думаємо про це вже кілька років. Яскраві квітники у парках міста варті таких капіталовкладень.

Нагадаємо, на балансі КП «Дирекція парків» перебуває більше двох десятків парків та скверів, кожен з яких потребує уваги працівників із благоустрою та дбайливого ставлення відвідувачів.

Про це повідомили в КП «Дирекція парків».

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Працівник 17.11.2017 11:55
Шановний Тулуб! А ви фахівець в озелененні, чи так написали, бо немає чим зайнятися в квартирі? Ще й місяці і пори року плутаєте, знавець...))) До речі, за вікном листопад! І якраз у жовтні-листопаді сприятлива погода для осінньої висадки як кущів троянд, так і дерев. Хоча взимку також саджають дерева! Можете ознайомитись з цими умовами в Правилах утримання зелених насаджень, щоб іншим разом не писати такі "нерозумні"(м'яко кажучи) пости.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Тулуб 17.11.2017 09:19
в декабре цветы садить... ото денег некуда списать...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100