реклама

реклама

32-річного громадянина Сирії затримано в одній із ігротек в Черкасах при спробі знищити речові докази. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України, повідомляють у поліції Черкаської області.

184618 Під час проведення оперативно-профілактичних заходів «Мігрант» оперативники Черкаського відділу поліції, перевіряючи приміщення однієї із ігротек в місті, побачили іноземця. Чоловік надав для перевірки правоохоронцям посвідку на тимчасове проживання на території України на своє ім’я старого зразка. Це викликало підозру, і на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Він занервував та попросився в туалет. Там його правоохоронці спіймали за руку, коли іноземець намагався викинути на підлогу посвідку та поліетиленовий пакет вагою близько 0,5 грам з амфетаміном.

Було встановлено, що чоловік повинен був продовжити термін перебування на території України ще 10 років тому. Походження наркотиків встановлюють слідчі Черкаського відділу поліції, оскільки підозрюваний від будь яких пояснень відмовився.

Наркотичний засіб вилучений та направлений на експертизу. Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Петрович 17.11.2017 08:40
"Ігротека" це що? Нове казіно?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100