реклама

реклама

Іван Ткаченко та Роман Щербатюк стали чемпіонами світу з кікбоксингу  WAKO серед дорослих. Змагання проходили у Будапешту 4 до 12 листопада. Збірна України у змаганнях була представлена 35 спортсменами, серед яких шестеро – з міста Черкаси. Про це повідомляють у відділенні НОК України у Черкаській області.

Турнір тривав протягом восьми днів і зібрав під одним дахом делегації із 61 країни світу від Чилі до Нової Зеландії, від Південно-Африканської Республіки до Норвегії. Участь у змаганнях взяли понад 1600 учасників.

За результатами турніру звання чемпіонів світу 2017 року здобули вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вулкан» Роман Щербатюк 91 кг в К1 та Іван Ткаченко 91 кг у фул-контакті. Бронзові нагороди  чемпіонату світу 2017 здобули вихованка комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вулкан»  Альбіна Сокол у розділі лоу-кік,  вагова категорія 65 кг, та представники СК «Форсинг» Ігор Приходько 81 кг в фул-контакті і Валерій Піднебесний 91 кг в фул-контакті.

У командному заліку першості планети з кікбоксингу WAKO 2017 Україна фінішувала 10-ю. Загалом же на подіум у Будапешті потрапили представники 50 країн-учасниць.

Про це йдеться на сайті Черкаської ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100