реклама

реклама

16 листопада о 13:30 по лінії екстреного зв‘язку, із села Бузівка до чергового Жашківської пожежно-рятувальної частини, надійшло повідомлення про вибух у житловому будинку.

Про це повідомив речник управління ДСНС України в Черкаській області Костянтин Проценко.

На місце події негайно було направлено черговий караул 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини, з районного центру. Також у відповідності до плану взаємодії екстрених служб, на місце виклику було спрямовано бригаду швидкої медичної допомоги, аварійну бригаду газової служби та оперативну групу працівників національної поліції.

Коли рятувальники прибули на місце події, то побачили зруйновану будівлю веранди яка була охоплена вогнем.

Як стало відомо, до вибуху та подальшої пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових газових приладів. Потерпілий чоловік, за допомогою газового балону намагався розпалити котел опалення, проте, допустив витік газу з балону, який наповнивши невелике приміщення спалахнув. У результаті вибуху вибуховою хвилею було пошкоджено зовнішні стіни, та зруйноване дерев’яне перекриття веранди. Самого чоловіка вибуховою хвилею відкинуло до житлового будинку що врятувало йому життя оскільки він не потрапив під завал з будівельних конструкцій.

Внаслідок вибуху постраждали 2 людини, - 73-річний чоловік батько господаря та його 68 - річна дружина. Обох потерпілих з чисельними опіками тіла було госпіталізовано до травматичного відділення центральної районної лікарні.

О 14:20 пожежу було ліквідовано.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Все впереди 17.11.2017 11:53
Сейчас очень популярны многоэтажные новостройки с индивидуальным отоплением. Вроде плюс, но это и бомба замедленного действия. Эффективно и самое главное безопасно строить миникотельные на жилой квартал. А так бабушка на 3 этаже 12 этажного дома перепутает вентили, приедут пожарные потушат пожар, а вам придется покупать новую квартиру или пикетировать горисполком чтобы вам дали новую квартиру. Хотя горисполком не загонял вас в эту квартиру. Так, что поселяясь в квартиру с индивидуальным отоплением немедленно ее страхуйте :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100