реклама

реклама

Секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький на сьогоднішній прес-конференції повідомив, що має факти причетності міського голови Черкас Анатолія Бондаренка та взятого напередодні на хабарі директора Департаменту архітектури та містобудування Артура Савіна до забудови Митниці, - пише сайт «Про все».

Ці факти він готовий надати правоохоронцям, якщо ті до нього звернуться.

- Я роблю заяву про те, що у нас є додаткові факти, які ми готові надати правоохоронним органам, де Бондаренко має пряме відношення до незаконної забудови мікрорайону Митниця. І коли правоохоронці органи звернуться, ми готові надати ці докази, - сказав Радуцький.

Зокрема, він згадав ситуацію із позовом до суду щодо орендованої на Митниці землі.

- Ми просили звернутися до суду з позовом щодо оренди землі укладеної між ЧМР та підприємством "Будгарант". Але було зроблено все, щоб рішення сесії не виконувалося. Я особисто звернувся до суду, підписав заяву, і вона пішла в суд. Але перше засідання ми програли. Тож було прийнято рішення подати апеляцію. Але за кілька днів від Савіна надійшов внутрішній документ, в якому зазначено що департамент вважає оскарження недоцільним. Це означає, що Савн не захотів подавати до апеляції, - зазначив Олександр Радуцький.

Також він нагадав про те, що депутати висували недовіру Савіну ц його департаменту, але згодом це рішення було ветоване міським головою.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 блазень 18.11.2017 21:15
цікаво, як мер досі не розігнав свою пресс-службу?Його не буцає зара тільки ледачий...а в відповідь - тупо мовчанка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 бородатий 18.11.2017 14:51
Цитую федор принципиальный:
Кто убил бинусова ?

Наша справа 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 федор принципиальный 18.11.2017 13:45
Кто убил бинусова ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100