реклама

реклама

21 листопада 2017 року у місті Умань Черкаської області відбудеться семінар «Високоолеїновий соняшник: як бути успішним у вирощуванні соняшнику й отримувати максимальну маржу від виробництва», організований асоціацією “Український клуб аграрного бізнесу” за підтримки компанії Dow Seeds.

Дата: 21 листопада 2017 року, 14:00 – 18:00, м. Умань

Місце: Конференц-зала готелю «Фортеця», вул. Фортечна, 52

Робочі мови: українська (російська) / англійська, синхронний переклад


люди_семинар

Українським аграріям варто збільшувати площі під вирощування високоолеїнового соняшнику і заходити в нову перспективну нішу. Урожай високоолеїнового соняшнику в Україні в 2016/17 МР склав 473 тис. тонн (+50% до минулого сезону). Прогнозоване виробництво високоолеїнової соняшникової олії становитиме близько 120 тис. тонн проти 80 тис. тонн в минулому сезоні (+50%). Наявні в Україні потужності дозволяють переробити приблизно 500 тис. тонн високоолеїнової сировини. Серед тенденцій рівня споживання соняшникової високоолеїнової олії до 2020 р., можемо відзначити, що середнє зростання рівня споживання у світі олії складає 8,1%, в ЄС – 10,2%, виведення на ринок похідної продукції з високим вмістом олеїнової кислоти: річне зростання – 19%, дефіцит на високоолеїнову олію в країнах ЄС до 2020 р. збільшиться втричі, з’явиться ринок блендів олій (що включають високоолеїнову) для забезпечення гнучкості ціноутворення і розширення асортименту.

Ринок високоолеїнової олії в Україні ще не сформований до кінця. Готового продукту на полицях магазинів і мереж немає, споживач про нього часто навіть не здогадується. Весь обсяг цієї олії йде на експорт до більш інформованого європейського споживача.

На заході будуть обговорюватися наступні питання:

  • Розвиток ринку високоолеїнового соняшнику та олії в Україні та Європі
  • Як бути успішним у вирощуванні високоолеїнового соняшнику: рекомендації від  експертів компанії Dow Seeds
  • Купівля врожаю високоолеїнового соняшнику

Участь у заході безкоштовна, за умови попередньої реєстрації.

РЕЄСТРАЦІЯ

З будь-яких питань звертайтеся, будь ласка, до Ірини Вовк: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100