реклама

реклама

Цього року на ремонт автошляхів Лисянщини було використано більше двох мільйонів гривень з бюджетів різних рівнів, це дало можливість відремонтувати значну частину під’їзних шляхів до населених пунктів району, пишуть "Вісті Черкащини"

Нині, поки сприяє погода, дорожні роботи тривають. Дві бригади Звенигородської ДЕД ведуть укладку асфальтобетону на відрізку дороги, де розташовані села Бужанка, Яблунівка, Кучківка, Шубині Стави і Рубаний Міст. Голова райдержадміністрації Володимир Павличук та голова районної ради Ярослав Попко особисто контролюють хід виконання робіт та ефективність використання бюджетних коштів. Під час останньої робочої поїздки керівники району зустрілися з начальником Лисянської ДЕД ДП “Черкаський облавтодор” Олександром Бондарчуком, і домовилися про строки виконання робіт та додаткове фінансування для збільшення обсягів ремонту автодоріг.

В районі є ще одна гостра невирішена проблема – руйнація доріг великоваговим транзитним автотранспортом. Лисяни тут покладають надію на новостворені контролюючі служби, які слідкуватимуть за дотриманням допустимої ваги вантажівок і каратимуть винуватців.

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Глухий тупік 21.11.2017 11:36
голова районної ради Ярослав Попко особисто контролюють хід виконання робіт

"Прочерк", а де ж фото пана "що особисто контролює"?? а рядом чоловік 5, які стоячи конспектують його мудрі вислови та настанови??
Одна біда, що толку ніякого, особисто контрольовані ремонти доріг пропадуть і щезнуть з весняним снігом. Проснулися вони у кінці листопада дороги ремонтувати. Більше схоже на прискорене "освоєння коштів".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Пересічний 21.11.2017 09:27
Цитата: " начальником Лисянської ДЕД ДП “Черкаський облавтодор” Олександром Бондарчуком". Перш, ніж щось написати, то журналістам слід досконаліше вивчити питання та узнати, що в Лисянці немає ні дорожньо-експлуатаційної дільниці, ні райавтодора, а лише дорожньо-ремонтний пункт Звенигородської ДЕД! Не треба О.Г.Бондарчука переводити на неіснуючу посаду (нині він очолює Звенигородську ДЕД)!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Ну фсё! 20.11.2017 18:56
Пропали "дороги".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Дістало 20.11.2017 11:32
А латають як завжди не асфальтом а ЛАЙНОМ.. У Кам"яномі Броді місяць назад залатали через одну яму, більшу приляпали поряд меньшу залишили, з тих меньших вже опять виі...бони получились на пів колеса. У самій Лисянці по Котовського (по одній половині) нарешті заліпили "горбиками" ті ями що ще на весні обмастили бітумом. У Кучківці майже місяць були водою залиті ретельно "вигризені" фрезою ями.... От так і живемо. Може вже пора комусь відповідати за ту якість ремонту, чи пока гроші перед очима мерехтять то совість у відпустці?????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100