реклама

реклама

Ранкова нарада в Черкаській міській раді розпочалася із нагадування про трагічний випадок, що стався цими вихідними у місті. Мова йде про смерть шестирічного хлопчика, який загинув внаслідок падіння у відкритий люк. Міський голова Анатолій Бондаренко зазначив, що потрібно провесни розслідування, розібратися у справі та покарати винних, пише Вичерпно

А директор волоканалу Сергій Овчаренко відмітив, що головною причоною у цій прикрій ситуації є байдужість:

“Це прикрий випадок, який характеризує хвороби нашого суспільства — байдужіть. Колодязь не є на нашому балансі. Питання навіть не в цьому, а в тому, що загинула дитина. Щоденно викрадається по декілька кришок. У суботу було на Руставі, наприклад. Ще однією проблемою є пункти прийому металолобрухту, куди і здають кришки люків. Із цим треба боротися”

Заступник начальника Черкаського відділу поліції  Володимир Валовий у свою чергу зазначив, що зараз порушена справа за статтею службова недбалість та встановлюється, кому цей люк належить. Також, його за словами, зареєстровано 154 повідомлення щодо викрадення кришок люків.

Також у міській раді повідомили, що окрім допомоги на поховання, потрібно розглянути можливість матеріальної допомоги  сім’ї загиблого хлопчика.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100