реклама
Sucurity Police

реклама

Адміністративна колегія Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України наклала штрафні санкції на приватне підприємство «АГРОПРОМ-1992» за подання інформації в неповному обсязі на вимогу голови територіального відділення.

Територіальне відділення проводило розгляд справи за ознаками вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції ПП «НОВОБУД-2008» та ТОВ «АВТОМАГІСТРАЛЬ-ЦЕНТР» під час участі у конкурсних процедурах закупівель, які проводились Департаментом економіки та розвитку Черкаської міської ради.

У ході розгляду справи виникла необхідність отримання інформації від ПП «АГРОПРОМ-1992» у зв’язку з чим на його адресу було направило вимогу про надання інформації.

Від Підприємства надійшла відповідь на вимогу, при цьому інформація не містила відповідей та копій відповідних документів відповідно до всіх пунктів вимоги.

Подання ПП «АГРОПРОМ-1992» інформації в неповному обсязі  на вимогу голови територіального відділення у встановлені головою територіального відділення строки створило перешкоди для проведення дослідження на предмет наявності або відсутності ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції в діях вищезазначених суб’єктів господарювання.

Про це інформує прес-служба АМКУ.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Сидоров 20.11.2017 18:19
Я так понял, порядок наводят? Но вопрос, это будет со всеми бизнесовыми структурами, или есть неприкосновенны е? Судя по всему, они таки есть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100