реклама

реклама

Срібний призер олімпіади 2016 року у Ріо-де-Жанейро, уродженець Черкас Валентин Дем'яненко був затриманий поліцією у стані наркотичного сп’яніння за кермом автомобіля, інформує «Кропива».

1503045580_images Як слідує з ухвали Соснівського районного суду, 24 липня цього року близько 22 години на проспекті Хіміків у Черкасах даний чоловік був затриманий під час кермування автомобілем в стані наркотичного сп’яніння. Від проходження медичного освідчення відмовився у присутності двох свідків.

На розгляд протоколу в суді не з’являвся, а після того як вийшов тримісячний термін притягнення до відповідальності, суддя ухвалив звільнити порушника від відповідальності, хоча суд і визнав сам факт адміністративного проступку.

Відзначимо, що особою, яка притягається до відповідальності, згідно з даними сайту «Судова влада України», є Дем'яненко Валентин Юрійович.

olimp

Він є уродженцем Черкас та відомим титулованим веслувальником-каноїстом. У 2007 році прийняв громадянство Азербайджану і виступав за цю країну, на Олімпіаді 2016 року у Ріо-де-Жанейро здобув срібну медаль на дистанції 200 метрів, поступившись українцю Юрію Чебану.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100