реклама

реклама

Сьогодні відбулось чергове 55-те засідання сесії Смілянської міської ради сьомого скликання. На засідання прийшли 25 депутатів. Головуючим обрали депутата Петра Абажея, інформує «Сміла.ua».

79f289c9dc05_570 На порядку денному стояло єдине питання – обрання нового секретаря міської ради. Петро Абажей виніс пропозицію, яку підтримали 22 депутати, – проголосувати за кандидатуру Костянтина Івановича Синьогуба. Депутати підтримали цю пропозицію і провели таємне голосування згідно з чинним законодавством України.

Зрештою, із 36 обов’язкових бюлетенів 11 було погашено, 25 депутатів взяли участь у голосуванні, 22 народних обранця проголосували за кандидатуру Костянтина Синьогуба, 2 – проти, 1 бюлетень визнано недійсним.

Після обрання Костянтин Синьогуб виступив з промовою, пообіцяв не підвести громаду та щомісяця звітувати про свою роботу.

Костянтин Синьогуб - начальник Смілянської об'єднаної державної податкової інспекції головного управління ДФС у Черкаській області, представник Аграрної партії України.

За українським законодавством, у відсутність міського голови (а саме така ситуація тривалий час має місце у Смілі) його обов'язки виконує секретар міськради.

2017-11-20-сес

реклама

Коментарі  

 
+16 #1 007 20.11.2017 17:22
Ну що ж, думаю чекаємо пару місяців і побачимо як цього податківця - аграрія будуть в шию виштовхувати з міськради.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100