реклама

реклама

Золотоніським міскрайонним судом до позбавлення волі засуджено неповнолітнього жителя одного із сіл Золотоніського району.

В ході судового розгляду встановлено, що неповнолітній злодій, , діючи за раптово виниклим умислом, спрямованим на заволодіння чужим майном, повторно, умисно, таємно, з корисливих мотивів, в грудні 2016 року, перебуваючи в селі Гельмязів Золотоніського району Черкаської області, достовірно знаючи, що власник домоволодіння не проживає постійно за вказаною адресою, шляхом злому навісного замка проник в приміщення будинку, звідки викрав: Т2 тюнер «ТRIMAX TR-2012 HD Plus», DVD програвач марки «ELEMBERG», електричну шліфувальну машинку, два тепловентилятори.

Він же, продовжуючи реалізацію свого кримінально-протиправного наміру, переслідуючи єдину злочинну мету, спрямовану на заволодіння чужим майном, умисно, таємно, з корисливих мотивів, в грудні 2016 року, перебуваючи в селі Гельмязів Золотоніського району Черкаської області шляхом злому навісного замка проник до господарського приміщення, звідки викрав: бензопилу марки «Кентавр», бензокосу марки «Кентавр» „МК-4324Н”.

Він же, в лютому 2017, перебуваючи в селі Гельмязів, Золотоніського району, Черкаської області, маючи прямий умисел  на незаконне заволодіння чужим майном, розуміючи протиправний характер своїх дій та бажаючи настання негативних наслідків, переслідуючи корисливий мотив, повторно, таємно, шляхом подолання паркану проник на територію подвір’я ще одного домоволодіння, де шляхом пошкодження вікна господарського приміщення (гаража) проник всередину, звідки викрав кутову шліфувальну машину Riber-Profi WS 180, електродриль ИЭ 1022 ВУ2.

За вказаних обставин неповнолітній вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 185 КК України, тобто таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена повторно, поєднана з проникненням в житло та інше приміщення.

Разом з тим, неповнолітній в судовому засіданні щиро розкаявся у вчиненому, просив суд суворо не карати його та надати шанс виправитись.

Враховуючи вищевказане, суд, на підставі пред’явленого прокуратурою обвинувачення, засудив злодія, призначивши покарання у виді 3 років позбавлення волі та звільнив від його відбування з іспитовим терміном 1 рік.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100