реклама
Sucurity Police

реклама

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко в інтерв'ю виданню «Hromadske.tv Черкаси» висловив переконання, що міській владі вдасться створити в місті комунальну транспортну компанію-монополіста.

Бондаренко3

– Коли я прийшов міським головою, на лінію виходило 42 тролейбуси. На сьогодні це вже 64 машини. Я вважаю, що це крок вперед. Удвічі збільшилася виручка тролейбусного парку, і ми не закінчили соціальні програми, а ми їх збільшили, тому безкоштовно їздять учні та студенти. Це крок перед. Виручка збільшилася удвічі. Я вважаю, ми на правильному шляху рухаємося, – сказав Бондаренко.

Також він пообіцяв, що в місті створюватимуться й нові тролейбусні лінії, в тому числі й по вулиці Гагаріна в мікрорайоні Митниця.

– Ми будемо вивчати питання і побудови лінії. Там є проблема із силовою підстанцією. На жаль, нам своїми силами не вдасться впоратися. Я думаю, що ми вивчимо питання, щоб взяти міжнародний кредит Європейського банку реконструкцій та розвитку, і таки зробимо сучасну транспортну компанію у місті, яка повністю була монополістом, – сказав Бондаренко.

Також вивчатиметься питання запровадження нічного транспорту.

– Нові заміри пасажиропотоку у нас будуть в грудні, і ми будемо потихеньку підходити все-таки до транспортної реформи, – пообіцяв мер.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 КП 21.11.2017 15:46
Саме що лякає, те що він вірить в ту маячню про яку говорить... а підсвідомо чути тільки Я Я Я Я Я Я
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Надія. 21.11.2017 14:31
Взагалі то раніше на дороги міста виходили 75 тролейбусів. А уже в період прем'єром Тимошенко,- зменшувалась їх кількість.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100