реклама

реклама

Начальник управління інспектування Черкаської міськради, а разом з тим і депутат міськради Віталій Косяк подав проект рішення, у якому просить збільшити штат свого управління на трьох юрист-консультантів.

Відповідний проект з’явився на сайті міськради.

«З метою своєчасного та ефективного виконання завдань, покладених на управління інспектування Черкаської міської ради, пропонуємо збільшити чисельність працівників управління на 3 штатні одиниці. Управління на сьогоднішній день складається з двох відділів – відділ інспектування та відділ адміністративної роботи. У відділі інспектування чисельність настільки обмежена, що це негативно впливає на якість виконання завдань, що стоять перед управлінням.

Маючи в штаті лише одного юрисконсульта, управління не може в повній мірі забезпечити юридичний супровід своєї діяльності. А у разі тимчасової непрацездатності або відпустки юрисконсульта наступає період функціонування управління з невиправданим ризиком здійснити юридично неправильну дію, що може призвести до негативних наслідків. Зважаючи на вищевикладене, кількість юрисконсультів в управлінні має бути не меншою 2 осіб», - йдеться у поясненні до проекту.

реклама

Коментарі  

 
+8 #2 відділ кадрів 21.11.2017 17:01
Проти. скороти нкому не потрібних інспекторів - тоді набирай! :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Надія. 21.11.2017 15:27
Для початку хоча б ті інспектори які є ,почали б ходити по своїх дільницях ,а не по своїх справах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100