реклама

реклама

Соснівський районний суд Черкас 21 листопада продовжив розгляд позову секретаря Черкаської міськради Олександра Радуцького до міського голови Анатолія Бондаренка, передає vikka.ua.

Нагадаємо, позов стосується розпорядження міського голови, яким він заборонив скликати Радуцькому сесії без його участі на період відпустки. Це суперечить закону України про місцеве самоврядування, згідно з яким секретар уповноважений виконувати функції міського голови у разі відсутності останнього.

На попередньому засіданні 31 жовтня Радуцький заявив, що "готовий примиритися, якщо Бондаренко визнає своє рішення помилковим".

На цьому ж засіданні захисник мера Олександр Мазур заявив, що заборона діяла тільки на час відсутності міського голови у зв'язку з відрядженням або відпусткою і наразі це розпорядження не діє.

Тим часом Олександр Радуцький висловив занепокоєння, що повноваження секретаря міськради таким чином можуть обмежуватися і в майбутньому.

Врешті суддя відмовився схвалювати клопотання Радуцького про зупинення дії розпорядження мера, мотивуючи тим, що на це немає об'єктивних причин.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #2 не довіряю 21.11.2017 17:19
"Надія", з твоїх коментарів видно, що ти з однієї компашки Радуцького. Бо завжди він у тебе білий і пухнастий. Причепився вже до фотки. Смішно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Надія. 21.11.2017 15:25
Толя, ти хоча б розумний вигляд в залі суду зробив.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100