реклама

реклама

Наявністю «соціальної місії» пояснив працевлаштування в міськраду та комунальні підприємства депутатів та інших осіб поза конкурсами міський голова Черкас Анатолій Бондаренко в інтерв’ю виданню «Hromadske.tv Черкаси».

Бондаренко2 За останній час в мерії працевлаштувалися депутати Віталій Косяк, Максим Скорик, Олена Шевченко, також Олексій Мельник, Максим Шадловський. І постійно з’являється нова інформація, що нові люди очолюють різні департаменти чи комунальні підприємства, стають заступниками. До призначення Олексій Мельник був ведучим весіль, а Максим Шадловський перед тим, як потрапити в раду, був продавцем косметики для волосся. Журналіст запитав мера, як ці люди можуть очолити комунальні підприємства «ЧЕЛУАШ» або стати заступником директора департаменту освіти?

– А як актор Рональд Рейган став президентом Америки? – відповів запитанням на запитання міський голова. – Немає межі досконалості. Я вважаю, що Олексій Мельник проявив себе з позитивної точки зору. Коли він був заступником директора «Дирекції парків», пляж «Пушкінський» став окрасою міста. Я вважаю, що Олексій Мельник – нормальний підготовлений фаховий менеджер, має відповідну освіту. А чим він займався у вільний від роботи час, то може в нього хобі таке – вести весілля? Ну це таке. Що стосується Максима Шадловського, то він тренер по боксу, має відповідну фахову освіту. Я вважаю, що якраз за цей напрямок він відповідає в департаменті освіти. Люди приходять виграють конкурси і стають новими очільниками.

Наголошуючи, що цих людей призначено «відповідно до норм чинного законодавства», Анатолій Бондаренко водночас пообіцяв після зміни структури виконавчих органів міськради проводити відкриті конкурси.

– Будемо проводити відкриті конкурси, зараз працюємо над зміною структури, – сказав він. – Будемо радитися, тому що кожна людська доля потребує уваги. Ви знаєте, що колектив міської ради близько 570 осіб, і це заробіток сім’ї, це доля людини.

На запитання, чому він пропонує 26-річного Тараса Кібала на посаду директора «Черкаських ринків», Бондаренко відповів, що той пройшов у нього співбесіду і сподобався.

– Він запропонував свій план розвитку. Я вважаю, що цей план розвитку на сьогодні нормальний, і будемо втілювати його, – сказав Бондаренко.

На уточнювальне запитання, чи може людина прийти «з вулиці» і запропонувати мерові план розвитку якогось закладу, він відповів, що приходять десятки людей. Наприклад, у момент розмови з журналістом очікувала співбесіди колишній помічник голови Луганської облдержадміністрації, яка вийшла в Черкасах заміж і хоче тут працевлаштуватися.

– Тобто у вас соціальна місія допомагати людям? – перепитав журналіст.

– Так, соціальна місія. Я вам скажу, що десятки людей працевлаштував і нічого страшного в цьому немає. Молоді люди, літні люди не могли знайти роботу. Така, напевно, моя місія міського голови, але за кожного я несу відповідальність, як і за прикрі випадки, так і за гарні речі, – підсумував мер.

реклама

Коментарі  

 
+5 #4 111 21.11.2017 23:49
всё больше и больше разочаровываюсь в Бондаренко, его действия уже доходят до маразма
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Надія. 21.11.2017 22:22
А що там Карась у радниках засидівся? Може його на місце його товариша Савіна до кінця розслідування кримінальної справи делегувати? Бо час плине, а гроші втрачаєте....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Тест 21.11.2017 18:30
Цитую Понад усе:
Головне - сподобатись! :lol:

А проходит це так. Виїжджають на шкільне футбольне поле, ставлять претендта на посаду у ворота. Мер б'є мяча, якщо той пропустив гола, то вже в резерві на посаду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Понад усе 21.11.2017 17:05
Головне - сподобатись! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100