реклама
Sucurity Police

реклама

Приміщення ПК «Дружба народів» вже другий день знаходиться без світла. Про це Zmi.ck.ua інформує з посиланням на власні джерела.

Зокрема, це відбулося через страйк працівників «Черкасиобленерго», які нині мітингують під стінами ПАТ "Азот" через велику заборгованість перед підприємством. А ПК "Дружба народів", як відомо, знаходиться на балансі саме хімічного підприємства.

Таким чином, проведення такого доовгоочікуваного для деяких черкащанок концерту співака Олега Винника 22-23 листопада опинилося під загрою зриву.

Водночас, директор cпівака Сергій Букшин у коментарі підтвердив наявність проблемної ситуації зі світлом. Однак запевнив, що вона не має вплнути на проведення концерту.

"За моєю інформацією, ми взяли генератор. Тому у разі потреби - без проблем використаємо його. Тому черкащанам не варто перейматися", - зазначив Сергій Букшин.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Черкащанин 21.11.2017 22:37
генератором такий концерт не витянеш :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 11 21.11.2017 22:36
Спочатку борги енергетикам, а потім концерти. Цікаво, як ситуацію розрулить Скляров? Що знову обіцятиме енергетикам, які не отримують з його вини зарплату? Мабуть дасть безкоштовні декілька запрошень на концерт керівництву обла і "все порішає".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Людмила 21.11.2017 15:13
генератором вони тільки сцену підсвітять, а коридори, туалети?... чи свічку триматимуть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Це ж не Бітлз 21.11.2017 15:00
"Пєвєц", схожий фізіономією на щітку для унітаза, пролетить з концертом у Черкасах?
Ну, хоч якась користь від страйку "Обленерго" була б тоді. Але ж тут не просто Віник, а модернізований Віник з електрогенерато ром - лізтиме на концерт без мила.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100