реклама

реклама

Прокуратурою спільно з працівниками поліції у жителя Христинівського району виявлено цілий арсенал зброї та наркотичних речовин.

Уманським відділом поліції ГУНП в Черкаській області спільно з прокурором Уманської місцевої прокуратури за результатами проведення санкціонованого обшуку по кримінальному провадженні за фактом збуту наркотичних засобів, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст. 307 КК України за місцем проживання 31-річного жителя одного із сіл Христинівського району виявлено цілий арсенал зброї та наркотичних речовин, зокрема:  гранати, банки з порохом, патрони до рушниці, пістолети, ножі та іншу холодну зброю, макові головки,  пластикові пакети з речовиною білого та зеленого кольорів, пристрій для вживання наркотичних засобів, трубка для куріння.

По факту вилучення зброї, бойових припасів та вибухових речовин розпочато кримінальне провадження, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 263 КК України.

Усі вилучені під час проведення обшуку предмети направлені на проведення ряду експертиз, за результатами яких буде вирішуватися питання про повідомлення особі про підозру.

Про це повідомили в прокуратурі міста Умані.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100