реклама

реклама

«Вважаю, що сьогодні гідно представив інтереси місцевого самоврядування в суді», – пише у «Фейсбуці» секретар Черкаської міськради Олександр Радуцький свої враження від судової тяганини з мером Анатолієм Бондаренком.

Нагадаємо, що сьогодні Суд не задовольнив клопотання Радуцького зупинити розпорядження мера. Позов стосується розпорядження міського голови, яким він заборонив скликати Радуцькому сесії без його участі на період відпустки.

«Як юрист за освітою, представляв сторону позивача самостійно. Міський голова Анатолій Бондаренко прийшов із юристом міської ради паном Мазуром. Маю від засідання почуття здивування. І мер, і юрист почали відмовлятися від розпорядження, як від такого, яке втратило актуальність. Прикметно, що період дії розпорядження не був зазначений у самому документі. А на питання, то чи можу я нині на період відсутності мера виконувати свої повноваження як секретар міськради, вони відповіли ТАК. Насправді був шокований таким цинізмом. Саме тому подаватиму апеляцію. Таке рішення є принциповим, бо йдеться про спотворення вимог законодавства про місцеве самоврядування в Україні. І так, переконаний, що все буде добре», – пише Радуцький.

реклама

Коментарі  

 
-5 #6 Жіночки 22.11.2017 15:34
Не любить Радуцького-не означає не виконувати Закон
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 холерик 22.11.2017 12:43
Матір Божа! Як вже дістав цей Радуцький! Чи він вже нюх загубив? І все йому не так, і всі йому не такі. Не було б його в міськраді, то депутати мабуть би нудьгували. Працювали б спокійно, обговорювали проблеми, приймали б рішення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Жук 22.11.2017 10:54
В Черкасах буде добра без Радуцького!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Физиогномист 22.11.2017 10:33
Ну а как может вести себя "индивид" с такой мордой-лица?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Славік 22.11.2017 09:13
Радек як завжди несе пургу. Вже він і юрист, і фахівець по приготуванню борщу з бичячих хвостів, і перший захисник місцевого самлврядування. :D :D Круто! Насправді - в*р-балабол, накрав з бюджету 500 тис. баксів -і не знає що робити. Біситься з жиру - Пора у смілянську лікарню :zzz
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Оверко 22.11.2017 00:31
Скільки воно вже буде воду каламутити? Що при Одаричу,що при Бондаренко.Давно пора гнати з міськ ради сраною мітлою,бо замісь того щоб займатися справами час витрачається на козні Радуцького.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100