реклама

реклама

З метою сприяння у працевлаштуванні на постійне місце роботи жителів Черкащини 22-23 листопада 2017 року Черкаським обласним центром зайнятості спільно з Черкаським міським та районним центрами зайнятості буде організовано презентацію роботодавця – компанію ТОВ «Фуджікура Аутомотів Україна Львів».

фото

Підприємство реалізовує проект у Львівській області, відкривши два заводи з виробництва кабельної продукції для автотранспортних засобів світових марок. На цей час в компанії вже працює понад 3 000 працвників. На світовому ринку компанія діє вже понад 130 років і представлена у більшості країн світу. Своїм працівникам підприємство забезпечує: офіційне працевлаштування, пільгове харчування, безкоштовне транспортне забезпечення, організацію та проведення соціальних заходів. Місцезнаходження підприємства: Львівська область, Яворівський район, с. Підрясне, вул. Європейська, 1.

Час і місце проведення заходу:

22 листопада початок о 09.00 годині в приміщенні Черкаського районного центру зайнятості;

23 листопада початок о 09.00 годині в приміщенні Черкаського міського центру зайнятості.

Під час презентації всі бажаючі отримають можливість ознайомитися з діяльністю підприємства та особисто поспілкуватися з роботодавцем.

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+9 #1 Хазяїн 22.11.2017 12:50
То вони до нас раніше приїзджали на буряки, а тепер ми до них... Прикольно...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100