реклама
Sucurity Police

реклама

 

У жовтні у Черкасах та Черкаській області продали 145нових автомобілів, що на 8машинменше ніж у вересні цього року.

 

Загалом в Україні минулого місяця продали понад 7 тисяч нових автомобілів на суму 206 мільйонів доларів США, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання, – йдеться у повідомленні сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Сума покупок нових легкових машин у Черкасахстановила у жовтні більше 3 мільйонів доларів США. 43% куплених автомобілів – вартістю від 17 до 35 тисяч доларів США без врахування ціни додаткових опцій. Майже половина продаж у регіоні – це автомобілі, які дешевші 17 тисяч доларів. Середнявартість нового автомобіляу Черкасах минулого місяця була найнижчою в Україні – 24 тисячі доларів США.

Найпопулярнішою маркою в регіоні стала Toyota. Одразу за нею –Kia та ЗАЗ. Якщо розглядати по моделях, то лідирує ЗАЗ Sens, яких продали 12 авто. На другому місці кросовер Kia Sportage.

Для порівняння, У вересні у Черкасах та Черкаській області продали 153 нових автомобілів. Найпопулярнішою моделлю був Ravon R2 – 11 проданих авто. В трійку бестселерів тоді входили Kia Sportageі Suzuki SX4.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100