реклама

реклама

Переможців та призерів обласного конкурсу якості продукції «Черкаська якість» вчора визначили на Черкащині.

Цьогоріч для участі в конкурсі 36 підприємств Черкаської області заявили 50 видів продукції. З них виконали умови участі у Конкурсі 33 підприємства. Після проведення експертної оцінки матеріалів, які надали підприємства-учасники,  було визначено продукцію (товари, роботи, послуги) відповідно до номінацій, яка претендує на звання переможців, лауреатів та фіналістів конкурсу:

– продовольчі товари – 20 видів,

– промислові товари для населення – 18 видів,

– товари виробничо-технічного призначення – 2 види,

–  роботи і послуги – 3 види.

Так, серед переможців опинився автобус А09Н6, виробництва ПАТ «Черкаський автобус, який призначений для перевезення пасажирів по міських маршрутах і відповідає вимогам Євро 5.

Свою відзнаку отримав і «Сир Канівський», який належить до російської групи твердих сирів і виготовляється ТОВ «Клуб сиру».

Ще один сир, який відзначили в конкурсі, виготовляють на «Золотоніському маслоробному комбінаті».

«Горілочка класична» підприємства лікеро-горілчаної промисловості «Златогор» теж було відзначено знаком якості.

Серед інших переможців також були сметана ТМ «Волошкове поле» ПАТ «Юрія», пиво «Жигулівське», томати уманського тепличного комбінату та інші.

Зазначимо, що з цього року переможці конкурсу матимуть право використовувати знак «Черкаська якість» в рекламних та інформаційних матеріалах, відображати його на продукції. Це буде підтвердженням відповідного рівня якості продукції (товарів, робіт, послуг) підприємств регіону. Підставою для використання знаку є офіційне рішення обласної конкурсної комісії про визначення переможців, лауреатів та фіналістів конкурсу.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Степаныч 23.11.2017 15:12
А як щодо найгірших продуктів? Чим травлять нас підприємці?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100