реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаський «АЗОТ» після проведення капітальних ремонтів відновив роботу виробництва аміаку (цех А-5) та карбаміду (цех М-2).

На ЦПУ цеху А-5 з виробітку аміаку

«Увесь комплекс заходів, впроваджених у період проведення капітальних ремонтів в основних цехах, був спрямований на відновлення ресурсу технологічного обладнання, забезпечення його ефективної роботи в процесі виробництва. Першим до пускових операцій приступив цех А-5 з виробництва аміаку. Зараз його агрегат щодоби виробляє 1300 тонн аміаку. Наступним кроком став пуск цеху М-2 з виробництва карбаміду, який уже, наразі, виходить на добовий виробіток продукції 1000 тонн відповідно»,-- коментує Віталій Скляров, Голова Правління ПАТ «АЗОТ».

Серед основного переліку запланованих робіт було виконано: у цеху А-5 – перезавантаження каталізатора печі первинного риформінгу, усунення дефектів на паровій турбіні в компресорі технологічного повітря, відновлення теплоізоляції окремих тунелів, ревізія певних вузлів, діагностика труб та інше. У цеху  М-2 – ремонт конденсатора високого тиску позиції Е202, колони синтезу позиції R201.

За технологічним ланцюгом пуск цеху А-5 дав можливість завантажити і цех М-9 з виробництва аміачної селітри.

«Збільшення добового виробітку аміачної селітри до 2800 тонн стало можливим після того, як цех А-5 з виробництва аміаку почав виробляти продукцію. Зараз обидві технологічні нитки цеху М-9 з виробництва аміачної селітри завантажені на повну потужність – констатує начальник цеху М-9 Ігор Сімків.

Виробіток аміачної селітри цехом М-9 та карбаміду цехом М-2 повністю орієнтований на внутрішній ринок і є початком напрацювання азотних мінеральних добрив для українських аграріїв під весняну посівну кампанію 2018 року, інформує прес-служба підприємства.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 я 23.11.2017 20:21
Включились додаткові цехи в роботу - збільшилось споживання електроенергії, збільшились поточні платежі. Чим будуть розраховуватись за електроенергію?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100