реклама

реклама

Сьогодні під час сесії Черкаської міськради депутати ВО «Свобода» спитали у прокурора Черкаської місцевої прокуратури Сергія Шелудякова, «чи є відповідальність за жарти», очевидно маючи на увазі ситуацію заявами деяких депутатів про підкуп, що згодом не підтвердилося.

DSC_0964

Натомість прокурор зазначив, що такої відповідальності немає.

Депутат Руслан Зоря поцікавився, чи можна віддати на примусове лікування людей, які дозволяють собі подібні жарти. Депутат Олексій Романов у свою чергу пригадав, що перед виборами депутати збирались проходити детектор брехні.

- Якби зараз пройшли, то він був би червоний, як прапор Черкас, - зазначив Романов.

Нагадаємо, що минулого місяця набули широкого розголосу та резонансу виступи міського голови та окремих депутатів щодо пропозиції надання неправомірної вигоди за відставку Бондаренка А.В. з посади мера. Черкаська місцева прокуратура інформує, що за результатами проведення досудового розслідування кримінальне провадження закрито за відсутністю складу кримінального правопорушення, оскільки під час допиту один із заявників пояснив, що це все жарт, а інший скористався правом, наданим ст. 63 Конституції України.

Інші депутати Черкаської міської ради, допитані в якості свідків, в ході розслідування кримінального провадження, заперечили факти пропонування їм неправомірної вигоди за оголошення імпічменту та відставку голови м. Черкаси.

Як відомо, про купівлю голосів депутатів повідомляли раніше екс-«вільний демократ» Максим Шадловський і Олексій Романов (Самопоміч).

ФОТО Єви Кравчук

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 Ось так 23.11.2017 18:29
Вказані виступи депутатів не жарт, а фактично є повідомленнями про. У разі відмови настає кримінальна відповідальніст ь за завідомо неправдивий донос.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #3 Надія. 23.11.2017 16:35
Дуже погано, що такі як Романов навіть не червоніють. Та признайтеся ,чи то Каструля попросив, чи то страшно стало?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Ромка 23.11.2017 13:54
Ліпше сказати шо то шутка ніж бути похованим на центральній алеї.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Андрій 23.11.2017 12:21
То ж мета досягнута- винагороду ОТРИМАНО. Людину брудом облили і прибуткове місце отримали. Вчіться депутати, ще мер знайде вам місця тепленькі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100