реклама
Sucurity Police

реклама

23 листопада у Черкасах пройшов міжрегіональний форум інститутів громадянського суспільства «ГРАНТуємо ЗМІНИ 3.0», співорганізаторами якого виступив Черкаський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону.

Форум зібрав близько 300 представників громадських організацій та ініціатив з різних куточків України. Вони отримали можливість дізнатись про ефективні практики співпраці неурядових організацій, влади та бізнесу, почути про корисний досвід такої співпраці та можливості втілювати власні проекти завдяки такому партнерству.

DSC00971

Зокрема, в одній із тематичних секцій – «Як виграти проект для своєї територіальної громади?» - експерт з регіонального розвитку Черкаського ЦРМС Григорій Перерва та  голова Карашинської ОТГ Анатолій Пархоменко поділились рецептами створення успішних проектів для своєї громади.

Як зазначив під час свого виступу на форумі директор Черкаського ЦРМС Сергій Слинько, Центр розвитку місцевого самоврядування подбав про те, аби пролонгувати корисну дію форуму і забезпечити можливість ефективного партнерства для громадських організацій та ініціатив регіону. Зокрема, він заявив про створення постійно діючої платформи регіонального розвитку та партнерства, що дасть можливість постійного обміну корисним досвідом та пошуку нових партнерів для реалізації суспільно корисних проектів. Задля цього на базі Черкаського ЦРМС відбуватимуться системні зустрічі представників громадянського суспільства, постійне спілкування забезпечуватиме і відповідна група – «Платформа регіонального розвитку та партнерства» - у соціальній мережі Facebook.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100