реклама

реклама

Порушником виявився 26-річний житель Дніпропетровської області, який в Городищенському районі виїхав на зустрічну смугу руху, та допустив зіткнення з легковиком, що рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок ДТП загинув чоловік та семимісячна дитина. Відкрито кримінальне провадження.

18 листопада близько десятої години до чергової частини Городищенського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що на 160 кілометрі автодороги Київ-Знам’янка сталась дорожньо–транспортна пригода за участю двох легковиків, в наслідок якої двоє потерпілих доставлені до лікарні, ще двоє від отриманих травм загинули на місці.

Поліцейські встановили, що 26-річний водій автомобіля «Шкода», житель Кривого Рогу, рухаючись по автодорозі Київ-Знамянка у напрямку Городища виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2101, що рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 31-річний водій ВАЗівки та його семимісячний син від отриманих тілесних ушкоджень загинули. Його 23-річна дружина та водій автомобіля «Шкода» отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до лікарні.

Автомобілі вилучені. Водій автомобіля «Шкода» затриманий в порядку статті 208 КПК України. Йому оголошено про підозру у вчинення кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Про це повідомили в секторі комунікації Головного управління національної поліції Черкаської області.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Сидоров 23.11.2017 23:07
За три дні вже вручили підозру. А щодо бабуленції, яка розбила машини та тікаючи вбила жінку, давненько вже. Що там чутно?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100