реклама
Sucurity Police

реклама

Шполянське відділення поліції відкрило кримінальне провадження відносно роботи районної виборчої комісії, повідомляє видання «Шполянські вісті».

d63951349ac21c4f472b639fcbdb36d4658ed25b Суть провадження в тому, що районна виборча комісія під керівництвом Валентини Колісник у своєму протоколі щодо проведення виборів до Матусівської об’єднаної територіальної громади «допустила фальсифікації при прийнятті рішення».

Автором скарги став Віктор Слюсар, який вважає, що районна виборча комісія не мала права приймати рішення, оскільки в її роботі були відсутні члени комісії і було недостатньо голосів для прийняття рішення.

Автор скарги виявив, що в протоколі було вписане прізвище заступника голови комісії, якого не було на засіданні і який взагалі написав заяву щодо звільнення його з цієї посади.

Після цього в районній виборчій комісії замінили протокол, де було вписане інше прізвище. Але виявилося, що людина під таким прізвищем перебуває за межами України. Незважаючи на те, що рідні відсутнього стверджували в правоохоронних органах, що він пішов з дому на засідання комісії, сам чоловік, прибувши з-за кордону в переддень проведення виборів депутатів до Матусівської ОТГ, заявив, що він не був на засіданні районної виборчої комісії, оскільки перебував за межами України.

Дії членів комісії і її голови згідно кримінального провадження підпадають за ознаками кримінального правопорушення під відповідальність, передбачену ч. 2 ст.158 КК України.

Фото: УНН

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100