реклама

реклама

Активістка з Городища Світлана Пащенко інформує про невиконання владою вимог громади. Про це вона пише в листі до голови Черкаської обласної державної адміністрації Ткаченко Ю.О., депутатів Черкаської обласної та Городищенської районної рад.

Активістка нагадує, що 20.10.2017 року на сесії обласної ради 63 голосами було прийняте рішення підтримати вимоги Городищенської громади, один депутат утримався, а ще чотири не голосували, а саме: 1. Ініціювати припинення повноважень голови Городищенської РДА перед Президентом України та Кабінетом Міністрів України. 2. Створити комісію з перевірки діяльності голови Городищенської РДА Лавріненка О.Г. за період його роботи на вказаній посаді із залученням правоохоронних органів та місцевої громадськості. 3. Створити комісію та перевірити із залученням правоохоронних органів, екології, громадськості і інших компетентних органів законність виробництва деревного вугілля на території Городищенського району.

«Дивним чином голосування не знайшло відображення у протоколі матеріалів вказаної сесії і не відомо за чиєї ініціативи виноситься на повторний розгляд. Кому вигідно і яка мета цього? Аналізуючи ситуацію, що склалася, отримуємо дуже цікавий результат. Очільник району пан Лавріненко написав заяву на відпустку і відійшов у «тінь», законний відпочинок і ніякої відповідальності. А в цей час одне з підприємств виконує договори, підписані з відділом освіти Городищенської РДА, на суму 2,5 млн грн бюджетних коштів. На ремонт покрівлі в Городищенській ЗОШ І – ІІІ ст. №2 майже 1,9 млн грн, договір підряду № 24 від 24.10.2017 року, а ще на заміну віконних блоків у ЗОШ №2 – 317тис. грн та ЗОШ №1–176 тис. грн.», – інформує активістка, наголошуючи, що підприємство має недостатньо робітників для виконання побідних робіт та й роботи, мовляв, ведуться неналежним чином.

23795882_2029919350562722_7376312083629057466_n

«Про вказані дефекти неодноразово повідомляли Лавріненку і керівництву області. Обіцяли недоліки усунути, але очільник району зайнятий зовсім іншими справами. Перебуваючи у відпустці, Лавріненко бере участь в усіх урочистостях, що проводять в районі... Надійним його помічниками у цьому є начальник відділу освіти РДА Кирпатий М.М. та керівник апарату РДА Пащенко Л.В., яка ще виконує обов’язки заступника з гуманітарних питань… Звертаємося до керівництва області з вимогою покласти край тотальному розкраданню бюджетних коштів у нашому районі та вжити заходів щодо усунення виявлених недоліків, допущених при виконанні будівельних і ремонтних робіт в освітніх закладах району», – йдеться в заяві активістки.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Світлана ............ 26.12.2017 13:20
А хто така Світлана Воротило? що вона за життя зробила ...................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Я тут ляжу! 27.11.2017 23:21
А кого на його місце пропихають?))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 З пляжу! 27.11.2017 16:51
У Ткаченка всі голови РДА проблемні як і він сам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100