реклама

реклама

Через регулярні несанкціоновані вивантаження сміття на в’їздах з усіх напрямків у місто Черкаси хочуть облаштувати контейнерні майданчики для відходів, інформує Zmi.ck.ua.

1511774387-63 Із відповідним проханням на вранішній нараді в мерії до міського голови звернувся директор КП "Черкаська служба чистоти" Олександр Савенко.

«Перед зимою люди із навколишніх сіл і приватних секторів міста везуть і залишають на в’їздах у Черкаси багато сміття. Пропозиція при в’їздах в місто з усіх напрямків облаштувати контейнерні майданчики. У Харкові, Дніпрі вони є», – розповів Олександр Савенко.

Анатолій Бондаренко зі свого боку доручив дослідити це питання, визначити місця, де потрібно найменше коштів, щоб облаштувати такі майданчики, і за аналогом, як у інших містах, встановити їх.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Надія. 27.11.2017 14:29
Напевне спочатку необхідно навести лад на міських контейнерних майданчиках, а потім братися за безкоштовне вивезення сміття від мешканців прилеглих до міста сіл.Контейнерні майданчики не передані на баланс ні одному з комунальних підприємств. На сьогодні за їх технічний стан ніхто не відповідає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100