реклама

реклама

Трудова діяльність для людини з інвалідністю, як і для людини взагалі, є не тільки можливістю забезпечити своє економічне існування, але й фактом реалізації своїх здібностей. Тільки робота дозволяє громадянину поважати себе, усвідомлювати свою індивідуальність, не замикатись у собі, додає впевненості. Тому, доступ людей з інвалідністю до зайнятості є одним із ключових чинників для розвитку їх як особистості та позитивним фактором для розвитку суспільства в цілому.

фото(1)

Мешканцю міста Тальне Михайлу Соболю 40 років. Весною 2017 року чоловік залишився без роботи.  Він тривалий час проводив самостійно пошук роботи.  Нажаль, працювати за своєю спеціальністю бухгалтером чоловік не може через важкий стан здоров’я (має 3 групу інвалідності). Згідно медичних рекомендацій  він може виконувати роботу сторожа, машиніста котельні.

Після невдалих пошуків, він вирішив звернутися за допомогою у працевлаштуванні до Тальнівського районного центру зайнятості.

Фахівці служби зайнятості запропонували йому  пройти співбесіду щодо можливого працевлаштування  на посаду  машиніста котельні на ТОВ «ТЕПЛО-АЛЬТЕРНАТИВА». Після успішної співбесіди чоловік отримав постійну роботу на зазначеному підприємстві.

Сьогодні він із задоволенням працює і з вдячністю згадує про допомогу служби зайнятості у його працевлаштуванні.

«Треба повірити в себе та власні сили, і все у вас здійсниться», - говорить Михайло.

Відділ організації сприяння працевлаштуванню ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100