реклама

реклама

На сесії Черкаської облради попросили депутатів допомогти політв’язням та репресованим. Заяву озвучив заступник голови обласного товариства політв’язнів та репресованих Анатолій Василенко.

images

Він зауважив, що нині в області проживає всього 120 осіб вказаної категорії від від 85 до 95 років. Це люди, що внесли вклад в боротьбу за Незалежність.

– По соцзахисту вони на останньому місці. Але ці пенсіонери отримують по 700 гривень доплати щомісяця. Це 500 гривень по програмі «Турбота» і 200 гривень завдяки депутатам, але інколи депутати забувають про ці доплати, хтось зайнятий. Тож просив би депутатів уступити 2-3 тисячі свого депутатського фонду, щоб в подальшому не нагадувати вам постійно про цю допомогу стареньким. За згоди відповідні кошти будуть направлені в загальний кошик, щоб люди й далі отримували по 700 гривень, а не по 500. Це дуже важливо, бо ці літні люди хворі, хтось лежачий і потребує постійного лікування, – сказав Василенко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #1 депутат 28.11.2017 11:58
Практично всим цим пенсіонерам нараховувалась пенсія при ще залежній Україні, то можливо якісь перекоси і були. А що робити тим пенсіонерам, яким пенсія нараховувалась вже в незалежній Україні, коли все розвалювалось, роботи не було, і зараз отримують пенсію за яку прожить не можна?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100