реклама

реклама

Інформація голови тимчасової контрольної комісії обласної ради з перевірки використання коштів, які залучаються з державного та місцевих бюджетів для виконання ремонтних робіт доріг державного значення. Доповідав голова комісії, свободівець Сергій Воронов.

DSC_1198

Він насамперед розкритикував колег-депутатів, які не ходили на комісію і відповідно комісія не може працювати. Депутати почали дискутувати з ним. Дехто обурювався, що його не кликали на комісію, а хтось заявляв, що йому далеко їхати.

Депутат Микола Булатецький обурився, що комісія не працює, мовляв, свободівець розписався в своїй бездіяльності. Це обурило всю фракцію свободівців. Почалися взаємні звинувачення. Микола Іванович не витримав і почав лихословити. А свободівці почали його звинувачувати в переході з однієї політичної команди в іншу.

– Я не міняю, я шукаю партнерів, які могли б працювати в ім’я українського суспільства! – кричав у відповідь Булатецький. – Ви моїми партнерами не можете бути!

Ледь заспокоїв усіх голова облради Олександр Вельбівець, який зауважив, що своїми взаємними звинуваченнями обидві сторони нічого не досягли. Тож він порадив створити нову комісію, а депутатів закликав подавати туди кандидатури.

ФОТО Єви Кравчук

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 черкащанин 28.11.2017 20:42
Миколу давно пора у дурку спровадити
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+30 #1 ДЖЕКО 28.11.2017 14:08
Поки ці .діоти людської мови між собою знайти не можуть, на трасі, наприклад, через Мошни, Яснозір'я за рік не в одного автомобіля колеса повідвалювалися .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100