реклама

реклама

Представник «Національного корпусу» Євген Свиридов звернувся до депутатів обласної ради з проханням не голосувати за питання Про надання згоди приватному підприємству "Міськбуд-Плюс" на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна.

За словами активіста, громадськість вже виступала проти намагання забудовника, а саме вказаного підприємства, забудувати Соснівку. Тоді було проведено громадські обговорення.

-Тоді громадськість виступила проти забудови Соснівки. Зараз представник забудовника намагається приватизувати землю в Соснівці, - зазначив Свиридов та закликав депутатів «жодним голосом не підтримувати підприємство».

Як відомо, нині «Міськбуд плюс» у судовому порядку намагається повернути собі містобудівні умови в Соснівці.

А як йдеться у рішення облради, підприємство просить згоду на «здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна, загальною площею 626,9 кв. м, що перебуває на балансі обласного комунального підприємства "Готельний комплекс "Дніпро" Черкаської обласної ради та знаходиться за адресою: м. Черкаси, вул. Менделєєва, 4, відповідно до кошторисної документації, розробником якої є товариство з обмеженою відповідальністю “Черкасархпроект”, на граничну суму 2946,198 тис. грн. з ПДВ, що становить 90,4 % від ринкової вартості майна, визначеної на момент передачі його в оренду».

Читайте також: Розподіл скандальної «Андріївської дачі» в Соснівці переноситься в облраду?

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100