реклама

реклама

Виконком Черкаської міськради затвердив порядок надання одноразової допомоги за заслуги перед містом переможцям та призерам Олімпійських ігор, повідомляє прес-служба міськради.

image.php Таке рішення сьогодні було ухвалено відповідно до Програми розвитку фізичної культури та спорту у м. Черкаси на 2017-2021 роки, враховуючи протокольне рішення організаційного комітету з підготовки та участі спортсменів України в Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських іграх, Всесвітніх універсіадах, чемпіонатах світу та Європи.

Згідно з ухваленим документом, одноразова допомога за заслуги перед містом переможцям та призерам Олімпійських ігор запроваджується з метою покращення житлово-побутових умов міським спортсменам, соціального захисту, заохочення та стимулювання спортсменів м. Черкаси до успішних виступів на Олімпійських іграх.

З 2016 року одноразова допомога виплачується спортсмену, який посів 1-3 місце на Олімпійських іграх, один раз протягом спортивної кар’єри і призначається у розмірі, визначеному рішенням Черкаської міської ради.

На здобуття одноразової допомоги можуть бути висунуті спортсмени м. Черкаси, які представляють Україну на Олімпійських іграх і обов’язковою умовою для цього є постійне їх проживання у Черкасах.

Висунення спортсменів-кандидатів на здобуття одноразової допомоги здійснюють місцеві органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування.

Виплачується така допомога спортсменам у національній валюті України на особистий рахунок в банку, згідно з поданими ними банківськими реквізитами після прийняття рішення Черкаської міської ради.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100