реклама
Sucurity Police

реклама

П'ятеро нардепів покинуло прямий ефір після того, як колишній регіонал Євгеній Мураєв назвав Євромайдан «державним переворотом», повідомляє «Гордон».

Залiщук2

Народний депутат родом із Жашківщини Світлана Заліщук 29 листопада в ефірі програми «Український формат» на телеканалі NewsOne виступила з п'ятихвилинною промовою щодо Євромайдану та його наслідків.

«Де ви були, коли у країні була цензура, коли опозицію садили до в'язниці?», – звернулася вона до лідера партії «За життя», позафракційного парламентарія Євгена Мураєва. Той відповів, що події в Києві вважає «не революцією, а державним переворотом».

Після короткої перепалки студію на знак протесту проти цих слів покинули Заліщук, позафракційний депутат, член політради партії «Свобода» Юрій Левченко, представники «Народного фронту» Леонід Ємець, «Самопомочі» Тетяна Острікова і «Батьківщини» Альона Шкрум. «Є червоні лінії, які не повинні переходити ні ведучі, ні жоден канал у країні», – сказала остання.

реклама

Коментарі  

 
0 #15 Анатолий 02.12.2017 15:09
Вернулся (случайно) через три дня и что я вижу? - кампаша коллаборационис тов растет и здравствует. А может это тролли Мураева, что научились переводить на украинский язык свои испражнения? Для "сотника", который не знает разницу между словами "революция" и "переворот". Так вот, первое означает смену власти народом, когда ситуация в стране назрела. Так было четыре года назад в Украине, так будет и в ближайшем будущем. Второе - смена существующей власти узким слоем людей, как правило, приближенной к ней с целью заменить ее собою. Казалось бы куда ясней!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #14 vlad 01.12.2017 00:37
Лучше бы эта невменяшка Залищук вообще никуда не ходила. Меньше вони будет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #13 депутат 30.11.2017 22:12
Революція Гідності. А гідність полягає в обезціненні гривні більш ніж в три рази чи збільшенні ціни на газ в сім раз...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #12 Черкасчанин 30.11.2017 19:46
В політичній історії поняття «революція» застосовують до масштабних і тривалих процесів, що ведуть до глибоких, якісних змін в розвитку явищ суспільства, тоді як «переворот» застосовують власне до події зміни влади, що її наслідки не обов'язково є революційними за своїми масштабами або призводять до тріумфу в суспільстві реакційно-консервативних сил. Зазвичай, після перевороту в країні встановлюється диктатура, а іноді розпочинається громадянська війна.
Это Википедия.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #11 007 30.11.2017 18:09
Цитую Черкащанка:
Ушли, потому что слабаки и не знают как оправдаться

Ну а як вони могли виправдатись, коли всі і так розуміють, що стався переворот за гроші олігархів які рвались і дорвались до влади. Ніякої різниці, що революція 1917 року, що 2014 року немає. Декомунізація революції 1917 року та подальша історія відбувається лише для того, щоб хоч якось переконати задурманених людей не порівнювати між собою головних дієвих осіб.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #10 Марія 30.11.2017 16:32
Да, державний і військовий переворот, і прийшли на крові людей, які загинули на майдані і які ще гинуть на війні. А вони .... купляють квартири і сидять у депутатах. За їх керування скоро прості українці будуть бомжами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #9 Рильце в пушку 30.11.2017 15:57
Не встиг ще в соцмережах вщухнути скандал з квартирою Лещенко, а користувачі вже переключилися на депутата Світлану Заліщук, яка володіє квартирою за 13 млн грн У мережі розгорається скандал навколо квартири Світлани Заліщук, за яку нардеп віддала близько 13 млн грн. Як повідомив на своїй Facebook-сторінці журналіст Всеволод Філімоненко, 27 серпня 2014 року, на другий день після заяви президента України Петра Порошенка про своє рішення призначити дострокові парламентські вибори, нардеп купила квартиру площею 158 кв. м в Києві. Філімоненко припускає, що Заліщук "свідомо кинулася вирішувати квартирне питання відразу після розпуску попереднього скликання парламенту, побоюючись, що придбання екс-журналісткою престижних квадратних метрів після обрання або в період кампанії може викликати резонанс і сильно вдарити по репутації".
Повний текст читайте тут: https://styler.rbc.ua/ukr/zhizn/otkuda-dengi-sveta-sotsseti-vozmushcheny-1473862248.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #8 Сотник 30.11.2017 15:18
Будь яка революція і є переворот. Нема чого так нервуватися. Просто, для зручності, переможці називають такі події "революцією", щоб учасники могли почувати (називати) себе "героями" !!! А, взагалі, керуючись славним законом "Про декомунізацію", слово "революція" повинно було б вивести з обігу, як "більшовистський " термін! Явно, нинішньому режиму, подобається почуватися революціонерами , а не заколотниками. Хто не згідний - поясніть яка між ними суттєва відмінність (різниця)?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #7 Пошливы 30.11.2017 15:00
Что в Черкассах депутаты импотенты, что в столице. А не проще было выбить Мураеву зубы и выпереть его из студии взашей. Нет, сами пошли чистоплюи. И даже свободовец. А я думал хотя бы у них мужики с яйцами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 бувший 30.11.2017 14:43
Згідний з доктором,хоча часто говорить правильні слова,використо вуючи тупість і відвертий дибілізм діючи влади.Останній косяк явно проти держави Україна - заборона серіалу Свати -дурнішого рішення важко придумати,більш е проблем нема в державі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100